КОНТАКТ

Национален комитет за олеснување на трговијата на Република Македонија

Ул. Интернационални Бригади бр.5

1000 Скопје, Република Македонија


Кабинет на Претседавач

телефон: +389(0)2 321 22 11

факс: +389(0)2 321 22 11

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Кабинет на генерален секретар

телефон: +389(0)2 321 22 11

факс: +389(0)2 321 22 11

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Одделение за односи со јавност

телефон: +389(0)2 321 22 11

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.